VDA Vloeren
GIETVLOER APPLICATEUR

Voor ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste Gietvloer Applicateur die zich verder wil ontwikkelen en ambitie heeft om door te groeien naar Voorman Applicateur.

Functieomschrijving
Je bent dagelijks bezig met het gieten en coaten van vloeren. De projecten zijn divers, de ene week maak je een vloer voor een particulier, de volgende week werk je samen met collega's aan een zakelijk project. Onze klanten wonen of werken in Drenthe, Groningen en Friesland.

Functie-eisen
Je hebt ervaring met het aanbrengen van kunststof vloerafwerkingen of bent een ervaren stoffeerder. Je wilt je graag verder ontwikkelen, bent een vakman en je wilt graag een mooi product afleveren. Je werkt daarom nauwkeurig en zorgvuldig en vindt contact met klanten leuk.

Wij bieden je een vaste baan aan waarin we je helpen je verder te ontwikkelen. De mogelijkheid bestaat om door te groeien tot Voorman Applicateur waarbij je een aantal applicateurs op het project aanstuurt. Ben je geinteresseerd dan maken we graag kennis! Stuur een mail met korte CV naar sollicitatie@vdavloeren.nl en wij nemen contact met je op!